top of page
  • Driver

FårvangBirch Twilum Rallyshow skal man bare deltage i. Selv om det er en lille prøve, så er hele set-up omkring arrangementet, de mange tilskuere og den perfekte afvikling bare noget enhver rallykører sætter pris på.

For LS motorsport blev det en aldeles hyggelig aften, og hvor vi ser tingene gå i den retning vi gerne vil have. Det begynder at ligne noget. Det er vigtigt at have det skægt, og hygge sig, men da også prøve at køre så stærkt som det er muligt. Det gjorde vi. Prøven blev kørt med små forbedringer, som ønsket, og sekund gabet til dem vi umiddelbart kan sammenligne os med, bliver mindre og mindre.

Efter lidt overvejelser, så prøve vi at justere undervognen bag i til 3. heat, hvilket gav et forbedret vejgreb og bedre balance i bilen. Det bliver spændende at køre næste afdeling af Yokohama Mesterskabet på Nysumbanen til september, og se hvordan den arter sig der efter justeringen.


Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page