top of page
  • Driver

Super træning ved YM4 på Nysum banenFoto: Allan Post (tak til Allan for altid at tage 100 vis af fotos)

Det blev en godkendt test og ikke mindst super træning på Nysum banen i forbindelse med YM4 Vest. Det havde regnet end del i nattens løb, så banen var meget blød. Derfor blev det helt afgørende hvilke dæk man havde til rådighed. Vi havde nogle brugte regnvejrsdæk som bedste valg, og det skulle vise sig ikke at række. Vores dæk muligheder viste bare at det ikke var godt nok til at drive bilen sikkert frem og sket ikke hurtigt frem.

Afsted det gik i første heat. Først med 60 meter slagger lige efter starten og derefter asfalt. 100 meter inde satte vi bilen på tværs. Vi måtte erkende, at dækkene gjorde at vi kørere som på grøn sæbe hele vejen rundt. Generelt havde alle udfordringer, men de dæk vi havde fik aldrig ordentlig bid på hverken asfalt eller slagge delen af banen i 1. Heat. Men da det var tørvejr og solen bryd lidt frem, tørrede banen efter hånden så meget op, at vi også fik lidt bid. Tiderne forbedredes heat for heat, men blev aldrig noget imponerende.

Men, vi fik en masse med hjem af træning under de noget vanskelige forhold på dagen. Det var en sjov dag, og der skal lyde en stor tak til arrangørerne for et perfekt afviklet løb. Tak til jer der kiggede forbi os på servicepladsen. Det er dejligt at høre andres erfaringer samt få sparket nogle dæk.

Næste gang vi kører er i Roskilde til FTZ den 22. september 2018. Det bliver dog med en Jakob Truelsen som co.driver.

Se on-board video https://youtu.be/6VKKJuksbfg


Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page