top of page
  • Driver

Ik' så Ringe endda


Søndag den 2. juni gik turen til Motorsportshop Rallysprint i Ringe. Denne gang med en ny og "grøn" i højresædet, idet Anders var optaget til andet arrangement.


Vejret viste sig fra den pæneste side, med højt til himlen og masser af sol. Nu skulle det vise sig om lærdommen fra Kjellerup hvor det var Pedal to the metal", kunne overføres. Følingen med bilen er ved at være der, og der er stor tillid til at dækkene holder den på vejen. Jo flere kilometer vi får under hjelmen, jo mere er der tid til at finde fart. Efter 4 gode heat, må vi konstatere, at selv om der er hestekræfter på højde med de fleste i klassen, er gearingen ikke som den skal være. 2. - 5. skal have en kortere gearing.

Men det slår ikke humøret ud. VI havde en skøn dag, og Co-driver fik en god oplevelse.

Tak til alle officials og team for en rigtig god dag. Tak til jeg der kiggede forbi på servicepladsen og fik en snak og sparket dæk..


Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page