top of page
  • Driver

Slut før det begyndte..


Jeg havde set frem til at køre Rallysprintet i Sdr. Vium, der både byd på asfalt og en pæn grusstrækning. Solen skinnede og humøret var højt. Der var en fortættet men lystig stemning på servicepladsen, og valget af dæk blev foretaget.

Efter præsentationsomgangen kørte vi med stor spænding frem til start. Der lød godt nok nogle mærkeligt metalliske og bankende lyde lige da vi kørte frem til start. Vi spurgte vores service mandskab som stod klar lige til at tjekke dæktryk inden vi ville begive os sted, om der lå noget løst bag i vi havde glemt. Svaret var nej. Så frem til startlinjen og klar. 1, 2, 3 kør...... Speederen i bund, op i 2. gear, men ak, den ville ikke gå i gear. Nå så 3. da! Det gik fremad, men ikke som ønsket. Nedbremsning til chikane og forsøg på at ramme 2. gear, men nej, nu kunne den sket ikke gå i noget gear overhovedet. Vi må fortsætte til næste chikane, i det gear den nu endelig ville køre i (5.). Før chikanen måtte vi opgive fortsat færd, da den ikke kunne gå i noget gear. Så turen sluttede efter blot 450 meter.


Nu skal gearkassen åbnes, og forhåbentlig er det kun en mindre ting at få den klar igen. Da vi desværre må stå over DM3, så bliver næste udfordring Rallyshow i Fårvang de 9, august 2019.

God sommer til alle.


Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page