top of page
  • Driver

Citronén skal presses mere

Den har det i sig, men bliver ikke presset nok

Vi har nu lagt bunden, ved at gennemføre både Rallye Sulingen og Rally Vestsjælland. De har begge været med udfordrende prøver og begge med mange prøvekilometer. Vi har lagt på for hver prøve kilometer vi har kørt, men der er plads til forbedringer, hvis vi skal følge med i toppen af klassen.

Her hjælper on-board video materialet. Ved at se dem igennem, er det muligt at se hvor forbedringerne i tiderne skal komme fra. Det positive er, at forbedringerne kan komme uden umiddelbart at køre over grænsen. Så nu er det bare med at stramme ballerne, og udfordre sig selv. Udtaler Michael.

Foto: Michael Eisenberg


Nu forestår der noget arbejde på værkstedet, hvor alt skal efterses inden Skoda Ejby Rally Aalborg den 24. juni. Vi har savnet servicefolk ude til de enkelte løb, da vi som lille team har begrænsede ressourcer økonomisk, men vi er så heldige, at 2 unge dygtige mekanikere har tilsluttet sig teamet. Emil & Emil trådte til i Rally Vestsjælland. Selv om de ingen erfaring har med Rally, skal de nok få det hurtigt, da de ikke er mere skræmte, end de nu også hjælper på værkstedet og kommer med til næste løb.


Foto: Mphoto (Michael Nielsen)
Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page