top of page
  • Mikael Kastbjerg

LSMotorsport fik gennemført DM2 med stor tilfredshed.


Efter en hård men skøn lørdag kom vi i mål med store smil på læben, min egen klub KDAK Fyn havde arrangeret et super løb på min egen hjemmebane, og det hele klappede til UG, desværre blev en enkelt prøve aflyst pga. en afkørsel men vi kørte 7 udfordrende prøver uden en eneste forsinkelse, så stor cadeau til både løbsledelse og IKKE MINDST de ca. 150 officials der brugte en lørdag for, at vi to "gamle" kunne have det sjovt. Uden Jer intet rally.

Vi kom helt i mål og vi fik nogle gode prøve kilometer i kroppen, vi fandt lidt mere fart som dagen skred frem. Der er dog mere fart at finde specielt i de hurtige sving, men uha, de stykker med grus er sgu'ette vores lille C2'ers livret specielt ikke når det er opkørt efter 78 andre biler, sådan er gamet, men sjovt havde vi det og vi fik lidt point på kontoen, så vores målsætning blev indfriet til fulde.

Igen havde vi en stor glæde over det fantastiske sammenhold der er imellem de teams vi deler serviceplads med, det er skønt med den hjælp og sparring man kan få og give hinanden, TAK Martin Møller Mikal Duncan Grønbech Hansen og Dagsvad Auto Racing dejligt, at være en del af. Det var også skønt, at vi har fundet en servicemand, som klarerede opgaven perfekt TAK for godt arbejde og hjælp Poulsen Martin Nu har vi små to måneder til næste DM i Aalborg, hvor bilen skal gennemgåes fra A-Z, selvom den kørte perfekt, den eneste, at jeg kan komme i tanke om, at der skulle forbedres er, at vi måske skulle få skåret et hul i bunden så speederen kan komme en anelse længere ned :-)

Vores næste løb er også på Fyn, nemlig Motorsportshop Rallyshow i Ringe den 29. maj 2022. Tak til vores sponsorer Gourmet Outlet, Naturecoachinginstitute Korinth Kro Rallyinfo.dk JMR Teknik. Foto: Poulsen Martin og Rallyinfo.dk https://www.lsmotorsport.dk/

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page