top of page
  • Mikael Kastbjerg

LSMotorsport havde en varm dag på "kontoret"

Opdateret: 27. jun. 2022Så kan vi se tilbage på en minderig og ikke mindst hot weekend til DM3 med både ups and downs.


Selve løb var super om formiddagen, hvor der var 4 fine "rigtige" rallyprøver, men i takt med at varmen steg (nok ca. 65 grader i kabinen) og der skulle køres de sidste 6 prøver på Flyvestation Aalborg begyndte det, at drille lidt, vi bliver aldrig helt gode venner med den form for prøver der er en blanding imellem klubrally og industriprøver og vi havde et par misforståelser på prøve 8 og 10, men det er det man lærer af, bilen kørte perfekt og vi fik gennemført endnu et DM uden straffe og buler og ikke mindst fik vi 18 point på DM-kontoen, man skal jo stadig i mål for, at få point :-)


Det var så også de eneste "downs" vi kunne påpege i den her weekend og der er heldigvis mange flere "ups" men den største "ups" går til dig Poulsen Martin, du er intet mindre en fantastisk servicemand og du er sgu guld værd for vores lille team, men i det hele taget er vi dybt taknemmelige for den support, opbakning og IKKE MINDST hyggelige selskab vi får fra alle i og omkring Dagsvad Autoracing og Pallesen Motorsport, det er fantastisk, at være en del af, TAK.


Nu er der så sommerpause, hvor bilen skal gennemgås fra A-Z så vi er helt klar til anden halvdel af DM sæsonen som starter den 9.-10 september 2022 i Nykøbing Falster, inden da varmer vi op ved Juelsminde Rallysprint den 13. august 2022.
Til sidst skal der lyde en stor tak til vores familier og sponsorer: Gourmet Outlet, Nature Coaching Institute ApS, Foreningen Korinth Kro, Rallyinfo.dk og JMR Teknik, uden Jer kunne det IKKE lade sig gøre.Foto/video:Claus Boch, Poulsen Martin og Mikal Duncan Grønbech Hansen

Seneste blogindlæg

Se alle

コメント


bottom of page