top of page
  • Driver

Med på et afbud.....

Vi havde afskrevet deltagelse i Rallyshowet i Fårvang fredag den 9. august 2019, men mens vi pakkede servicebilen fredag formiddag, idet vi lørdag skulle deltage i YM i Randers, så ringede telefonen Kl. 10.17. Der var indløbet et afbud, og kunne vi være fremme kl. 14.00 så var vi med. Svaret var selvfølgelig ja vi kommer, så nu var det bare om at få pakket færdig og læsset rallybilen på traileren. Rallybilen var klargjort, men endnu ikke vasket, men sådan måtte bare være. Men var Co-driver klar? Jo, det fik vi også på plads, og kl. 14.18 holdt vi klar på servicepladsen.

Som sædvanligt så var der stort fremmøde af tilskuere, og med fest i gaden ved Fårvang Rallyshow. Det var 40. udgave, hvilket også havde fået nogle af de garvede kørere til at støve bilen af og komme til start.


For os handlede det om at få kørt igen efter vi har fået ny kobling, efterset gearkassen og sat nye klodser på. I Sdr. Vium røg der jo en kobling med et brag, så nu skulle det hele stå sin prøve. Derfor var det godt at få kørt prøven i Fårvang. Dels som test til dagen efter i Randers og som forberedelse til DM 4 der køres i Sorø og omegn den 31. august 2019.

Resultatmæssigt kan vi jo slet ikke hamle op med R2 og Adam Cup bilerne som vi er i klasse med. Dette til trods for vi har næsten samme power under hjelmen som Adam bilerne, men med en std. gear box og nul spær, så halter vi efter. Det håber vi på at finde en løsning med noget opgradering i løbet af vinterpausen. Men det bliver jo aldrig en R2 eller fabriksbygget Adam Cup. Men alt i alt, så har vi det sjovt, og det er en vigtig del af at deltage.


Lørdag gik turen til Randers hvor YM 3. afdeling vest skulle køres. Vejrmelding viste at der kom regn, skiftevis sol. Som altid gik vi prøven rundt før løbet, og det umiddelbare indtryk fra alle var - "Det er en lorte prøve". Lille og smal med meget lidt plads til overhaling og så lige et mudret kort stykke som vil volde alle problemer, hvor der også skulle passeret en sofa og nogle campingvogne. Nå men det var bare med at tage fat og tage det som det var. Ud at køre det ville alle på nær et par ekvipager. Men allerede i 1. heat måtte løbsledelse sande, at det lille stykke hvor der var jord/græs/mudder ikke kunne holde. Efter ca. 20 biler igennem måtte der kapituleres, da gennemkørsel ikke var mulig. Prøven blev aflyst, så nu kom vi kun til at køre tre heat. Prøven var ok, selv om afviklingen tidsmæssigt blev noget forsinket på grund af dens designs, så færre biler kunne køre samtidig. Vi kom igennem alle 3 heat, havde en god dag med masser af god hygge med naboerne på servicepladsen. Alt i alt en super dag for vores lille team. Vi ved det har været svært at finde en prøve i Randers og omegn, så der skal lyde en stor tak til RAS og alle officials, som til trods for omgivelserne, lykkedes med at få afviklet YM afdelingen. Vi håber vi kan komme igen, og det lykkes at finde en god prøve i 2020.Tak til vores sponsor HOUSE OF DENMARK A/S, DMACK Tyres, servicemand Poul Erik Hansen der aldrig svigter. Kredit for fotos til den altid nærværende fotograf Allan Post.

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page