top of page
  • Driver

Nu skal sølvet sikres

1. november 202

De sidste forberedelserne til Rally Stoholm i gang


Det er med spænding LS motorsport deltager i året sidste DM afdeling. Gennem stabilitet og ved at gennemfører ligger vi lige pt. til at hjemtage sølvet i klassen, men det kræver vi gennemfører. Bilen er gået igennem, og den spinder med sine små 140 heste, selv om vi godt kunne brug det dobbelte. Vi er klart underlegne i klassen, men det giver ikke C2'en mindreværkskomplekser af den grund.


Det var ellers lige før det hele ikke blev til noget, idet den sædvanlige faste makker Mikael Kastbjerg for få dage siden opsagde samarbejdet med øjeblikkelig virkning. Et andet tilbud var dukket op. Så var gode råd dyre? Hvor finder jeg en erstatning med så kort varsel. Men held i uheld, så blev Steen Kjær Larsen ledig, da Petersen Motorsport måtte melde fra på grund af Tom's uheld med et brækket ben til følge. Steen sagde ja til at hjælpe, selv om det er i en noget langsommere C2 VTS end den potente Subaru som ellers er det vante kontor for Steen i Rally sammenhæng.

Så stor tak til Steen for at springe til og hjælpe i forsøget på at forsvarer 2. pladsen, og rigtig god bedring til Tom.


Da vi lægger ud i mørke, så skal samarbejdet fungerer fra første meter. Men det er jeg ikke i tvivl om, med den erfaring som Steen bringer med ind i teamet som vikar. Spændende bliver det, men mest af alt handler det om at få en god oplevelse og have det sjovt på de mange udfordrende prøver omkring Stoholm.


LS motosport

Michael Gøttrup


Tak til Allan Post for foto, tak til sponsorer Gourmet Outlet, Nature Coaching Institute Aps, rallyinfo.dk samt andre samarbejdspartnere og familie. Uden jer kan det ikke lade sig gøre.Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page