top of page
  • Driver

Så gør vi bilen klar igen.....

Resten af sæsonen er der fokus på samarbejdet, så vi er klar til 2022


På søndag går det løs for os igen. Vi deltager i YM2 vest i Ringkøbing som opvarmning til Cimbern Rally der har udgangspunkt i Satrup syd for Flensborg. Det er altid et super Rally og denne gang skal vi gennemfører og hav en masse god træning med os i vores videre færd. 2021 har været lidt op og ned, men et gennemført DM4 uden nogen problemer, samt en super prøve gennemført ligeledes uden nogen tekniske problemer gør os optimistiske.


Samarbejdet i bilen skal yderligere testes, så vi kan slutte sæsonen af på en positiv måde. Når alt spiller så skal det nok gå. Vi har erfaret at når der er mange sving så holder vi godt på, mens det har gået for langsomt på de lige ud strækninger. Cimbern plejer at byde på mange sving, så mon ikke det passer os bedst. De ligeudstrækninger skal vi lige finde farten før vi levere.


Vi kigger fremad til 2022, hvor der virkelig skal gives gas. Bilen kan mere end mandskabet har gjort den fortjent. Den er nu gået igennem og skal blot have en ny vask, tjek af diverse standard ting, og så går det løs. Men over alt, så skal vi have det sjovt.
Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page