top of page
  • Driver

Så kommer vi igang

Efter DIS Rally Yding, har vi nu selv fået tid til at gøre os klar til anden afdeling af Dansk Super Rally.


Inden vi kom til Ringe, var vi inviteret til DS3 klubbens træf i Korinth dagen før. Her blev bilen vist frem. for nogle meget entusiastiske Citroen DS3 ejere. Det blev til nogle testture ved den lejlighed, efter en ekstra efterspænding af et ophæng der var gået løs efter den første funktionstest. Det blev klaret af servicefolkene Emil og Emil på bedste vis, så bilen fungerede upåklageligt om søndagen.


Foto: privat


Vi fik testet bilen ved Motorsportshop Rallysprint om søndagen den 5. maj i regn hhv. solskin.

Der blev kørt FW på alle hjørner i de 2 første heat, hvorefter vejret ændrede sig, så de 2 sidste heat blev slicks hentet frem. Da vi vidste, at vi ikke kunne følge konkurrenterne i klassen, blev det til en ren test. Både med Steen og Jette i Co-driver rollen.Foto: Allan POST og private foto


Vi kunne drage derfra med oprejst pande vel vidende, at bilen er klar, og vi ser frem til at deltage i Åbenrå om godt 14 dage. Her bliver de nye MRF dæk leveret af Gunnar Aaskov taget i brug for første gang. En reel test på dem har vi ikke haft mulighed for, men mon ikke vi ruller nogle kilometer inden DSR 2, for at finde frem til hvordan de arter sig.


LS motorsport

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page