top of page
  • Driver

Sæsonstart med bump....på vejen

Efter en sæson, hvor teknikken drillede, så er vinteren blevet brugt til at få bilen gennemgået. Om ikke fra A til Z, så i det mindste med det formål at få den fulde power tilbage, og med håbet om den ikke skulle gå i nødprogram for hver ca. 4 prøvekilometer.


Meget er skiftet til nyt, og listen er efterhånden lang. Vigtigst af alt er dog, at det ser ud til at fejlen er fundet, og der er nu igen fulde trimmede heste under hjelmen. Stor tak til Gert Marboe og Oliver Saust for hjælpen. Setup af undervogn og der også arbejdet med, så nu spiller det.


Hvad er der ellers sket i teamet?

Jo, der er kommet ny andenkører i højresædet. Mikael Kastbjerg tog hansken da den blev kastet, da Lars valgte andre græsgange. Mikael er kendt som en meget ivrig official, men nu kommer han så endnu tættere på begivenhederne.

Selv om han har prøvet det før for år tilbage, så er der alligevel lidt før samarbejder kommer op i fulde omdrejninger. Men da udgangspunktet er at have det sjovt, og sparke lidt dæk, så er det godt med en entusiastisk medkører.


Hvad er planerne for holdet?

Indgangsvinklen er at deltage i alle DM afdelinger i 2021. Så vi så meget frem til DM1, men ugen før stoppede sygdom hos førstekøren den deltagelse. Ugerne gik, og test var der ikke megen mulighed for, men en tur til Roskilde skulle være vores første test. Fart på, men allerede tidligt, så sprang der en halmballe ud foran venstre forhjul, og så var det hurtigt hjemad igen.
Op på liften igen med bilen. Ny trækaksel, bærearm, styrestænger og så var den klar igen.

Uden mere test end maks 5 km. så var næste mål DM2 i Stoholm. Målet var at gennemfører uanset tiderne. Bedre test kunne man vel ikke få. Asfalt, grusstykker og så nattekørsel. ´Men, men en knækket trækaksel i højreside ved starten på prøve 4, kostede så videre deltagelse.

Liften er blevet brugt flittigt, så nu er der også ny aksel på højresiden. Så nu står den skarp, med næsten ny forende tættest på asfalten. Nu ser vi frem imod DM3 omkring Kalundborg 5. juni 2021.


Læs næste indlæg om hvordan det gik.


Michael Gøttrup


Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page