top of page
  • Driver

Citroen C2 VTS hentet i Polen


Efter mange overvejelser, så faldt valget af vores nye bil på en Citroen C2 VTS, Bilen er bygget af Citroen i Polen og har sidst været kørt af Marcin Stencel. Den 10. og 11. november gik turen til Chojnice i Polen for at hente bilen. Forud var gået en del korrespondance med Marcin. For hvordan kunne vi være sikre på, at den nu var som beskrevet. Idet Marcin kun kan Polsk, var det noget udfordrende, men med hjælp fra min gode nabos søn Bo og hans kone (der er Polak), så lykkedes det at få så mange informationer, at vi turde spænde traileren bag på, for at hente bilen hjem til Danmark. 1.700 km på 2 dage blev det til før vi var hjemme igen med ny indkøbet.

Meget havde vi fået oplyst, men ikke at bilen, der blev bygget på en helt ny bil i 2005, kun havde kørt 1 løb i 2005 og 2 i 2006, inden den igen kom ud at køre med Marcin Stencel i 2014. Så den har stået stille i 8 år i opvarmet garage, inden den igen blev brugt i 2015 og 2016 i ialt 11 løb.

Nu bliver den så præsenteret i Danmark første gang ved Rally Testen i Kongensbro den 7. april 2018


Aftalen er afsluttet og bilen læsset klar til afgang

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page