top of page
  • Driver

Co-driver bliver en debutant


Uden en Co-driver går det ikke. Det bliver Anders Kirkeby Hansen der kommer til at sidde i højre sædet. Anders er godt nok debutant, og skal selv i 2018 køre klubrally i egen bil, men motorsportsinteressen har han ikke fremmede, idet hans far Poul Erik selv har kørt,. Poul Erik og Anders er endvidere service team for Rasmus Jepsen, der i et par år har deltaget i Mini Rally Syd turneringen og kørt enkelte DM løb i en Toyota Yaris. Men nu skal Anders selv prøve kræfter med Co-driver gerningen, hvilket jeg sætter meget store forventninger til. Går det som forventet, så kan vi slutte sæsonen med at deltage i en af Mini Rally Syd afdelingerne.

Ud over Co-driver tjansen, så deltager han aktivt i at få gjort bilen klar sammen med farmand.

Vi glæder os begge til at komme i gang med at kører, og har planlagt hele sæsonen efter at deltage i alle Yokohama Mesterskabets afdelinger i Vest, samt de 3 store Rally Sprint i øvrigt i løbet af sæsonen 2018. Går alt som det skal, så slutter vi nok af med et MRS løb.Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page