top of page
  • Driver

HOUSE OF DENMARK bliver hovedsponsor
For et hvert Rally team er det afgørende at skaffe den nødvendige kapital for at få det hele til at gå op i en højere enhed, og sikre deltagelse i en Rally Sæson. Det kan være hårdt arbejde, når budgettet for næste sæson er lagt og pengene skal findes.

Men for LS motorsport er det lykkedes allerede nu at få den håndsrækning i form af en sponsoraftale med HOUSE OF DENMARK A/S i Vejle.

Aftalen betyder, at Teamet bliver ambassadører for HOUSE OF DENMARKS A/S produkter.

Direktør Lars Haahr glæder sig til samarbejdet med LS motorsport. Med aftalen ser vi en stor mulighed for, at vi kan vise vores produkter og ikke mindst sport edition produkter frem, ved udvalgte løb teamet deltager.

Motorsport er mere fysisk krævende end de fleste tror, og med denne aftale, får LS motorsport adgang til produkter blandt andet BCAA Gels og andre produkter specielt tilegnet sportsudøvere, hvilket vi ser meget frem til.

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page