top of page
  • Driver

FTZ Rallytest i Roskilde



Desværre slut før vi rigtig kom igang

Det blev ikke lige den dag som vi havde planlagt og håbet. Vi mødte forventningsfulde op i Roskilde, hvor Rallytesten dels foregik på Dyrskuepladsen og dels på en lille gennemgående prøve ved Tølløse - Soderup. Som altid var det veltilrettelagt og fine forhold. Vi begyndte med at køre til den gennemgående rallyprøve for at køre noter. Det var en god træning for os begge, og vi glædede os til at køre selve prøven. Vi kørte retur til Dyrskuepladsen for at køre prøven der.

Vi lagde fra land med hjulspind og med respekt for at der var vådt, og det var debut i bilen. Jeg fandt hurtigt ud af at bilen bare trækker i alle gear og styre godt. Dejlig fornemmelse. Bilen føltes lidt levende med bagenden, men den var til at styre på den lidt våde asfalt. Men på den lange lige ud strækning på sidste omgang, så slog bagenden ud til venstre under nedbremsningen til en chikane. Hvorfor den gjorde de er lidt uklart, men måske lidt overmodig nedbremsning fra min side. Venstre baghjul kom ud i vådt græs, og så var vi lige pludselig bare passagerer. Den var umulig at få på ret kurs, så den gled med lidt god fart ind i et elskab for at blive stoppet af et træ. Dog ikke med stor fart på, men nok til den fik skader i både højre og venstre side. Den skrævede dog lidt på hjulene foran. Vel hjemme igen konstaterede vi, at styrestangen i højreside var bukket. Det glæder ikke Chefmekanikeren, da der er lidt mange timers arbejde før den er klar igen. Vi finder nok hurtigt en ny skærm og ny dør, men hvor galt det ellers er, må vise sig de kommende dage.

Det gode er, at vi har mod på mere, og glæder os til at holde den skadesfri fremover, men nu skal der knokles på værkstedet.

Håber vi når at være klar til Kongensbro den 7. april.

PS: Der var ingen personskade.


Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page