top of page
  • Driver

God test i Kongensbro


Da vi ikke fik meget ud af testen i Roskilde, så var planen at bruge 1. afd. af Yokohama Mesterskabet i Kongensbro til at få kørt nogle kilometer og arbejdet med opsætningen. Lige som i Roskilde, så dansede bagenden meget rumba fra starten. Det gjorde, at jeg kørte med friske æg under både speeder og bremsepedal. Der var ganske enkelt ikke noget bid i bagdækkene over hovedet i første heat. Så den blev følt rundt.

Der blev justeret dæktryk til 2. heat. Nu begyndte vi, at få styr på at holde alle 4 hjul mere klistret til asfalten, men endnu ikke nok. Tiden blev forbedret fra første heat da der nu kom varme i dækkene og jeg kunne mærke der begyndte at komme bid i, men der skulle mere til. Så i pausen tog vi endnu mere luft u. I 3. og 4. heat skete der yderligere forbedringer efter yderligere justeringer, og chaufføren blev mere tryg ved at kunne styre bilen. Vi justerede kun dæktryk denne gang. Nu skal der arbejdes lidt med justering af undervognen for at få yderligere styr på tingene.

Det var en hyggelig dag, hvor vi fik hvad vi kom efter. Kørt kilometer, testet opsætning, og få tillid til at den opfører sig så den er til at styre. At vi også fik en gratis start til en af de øvrige afdelingen via lodtrækning blandt de kørere der bruger Yokohama dæk, gjorde jo ikke dagen dårligere.Næste løb hvor vi tester videre er i Ringe den 6. maj 2018.

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page