top of page
  • Driver

Klar til ny test i RingeUndervogn

Da der ikke er så mange muligheder for at få testet opsætning af en rallybil, andet end ved eks. deltagelse i Rally Sprint, så vil vi også benytte det kommende Sprint i Ringe den 6. maj til at afprøve ændringer i opsætningen af undervognen. Det var først i sidste heat i Kongensbro, at der kom mere ro over bagenden. Justering af dæktryk gav forbedringer, men ikke nok. I Ringe vil vi arbejde videre på at finde det rette set up af undervogn. Der skal findes det set up der gør at vi kan få den tillid til at den holder vejgreb og dermed ro til at det er chaufføren føler at det er ham der har kontrollen over bilen.

Derefter er det tid til at arbejde med bremsepunkter. Der går nok flere Rally Sprint til før set-up er der hvor det bør være. Som andre C2 ejere siger, så går der nok en sæson før mandskab og bil føles som et.

Det ville være rart hvis der ikke kun er Rallytest i begyndelse af sæsonen, men at vi i Rally sporten havde mulighed for dels at træne, og dels havde mulighed for at arbejde med set-up mellem konkurrencerne i løbet af en sæson.


Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page