top of page
  • Driver

Gammelrand Rallysprint


NCC Gammelrand Rallysprint blev netop den gode oplevelse som vi havde håbet. Endnu noget læring på kontoen og det går den rigtige vej, men farten er ikke der hvor den skal være. Men hvad kan man forvente når vi ikke har kørt mere end 4 Rallysprint. Så konklusionen er, for at gøre status, at bilen fejler ikke noget, det er chaufføren der skal have mere metal to the pedal samt ikke mindst turde bremse senere. Den kan jo bremse! Men overordnet set, så forbedrede vi heattiderne hen over dagen, men der skal mere til. SÅ hvor finder vi et sted hvor vi kan træne? For i længden duer det ikke kun at "træne" og lære en bil at kende under konkurrence. Men alt i alt en rigtig fin dag, med en god udfordrende prøve, fantastisk vejr, og en masse hygge på servicepladsen. KOMO skal have ros for afviklingen, idet alle Heat startede til den planlagte tid, og stor tak til vores Hovedsponsor HOUSE OF DENMARK A/S #hodkcom

Besøg www.hodkshop.com. Her kan du blandt andet købe de Gels som vi bruger. Specielt i dag, hvor varmen var en betydende faktor.

Vi ses i Fårvang den 10. august 2018. Følg med på LSmotorsport, hvor vi sammen med sponsor laver en konkurrence, hvor du kan vinde produkter fra HODK.

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page