top of page
  • Driver

Synlighed for vores TEAM og Sponsor


En vigtig del af motorsport er at blive så synlig som mulig. Derfor har vi fået dekoreret servicevognen med vores logo og ikke mindst vores hovedsponsors. Det skabe synlighed og forhåbentlig lidt pay back til sponsor ved at den er synlig på landevejen. Vi kører ikke hurtigere i Rallybilen på grund af dekoreringen, men når nu mulighederne er der for at gøre opmærksom på os selv, gør det vel ikke noget. Tak til BSM Reklame for oplæg og montering.

2019 bliver som tidligere annonceret vores debut i DM rally med C2'en og med denne besætning. Der skal ikke herske tvivl om vi glæder os, men har også respekt for udfordringerne. Vi kommer ikke til at sætte tiderne på prøverne, men erfaring vil vi have med hjem. Så skal det nok gå fremad hen over sæsonen.

Rallybilen er ved at blive gennemgået på alle de vitale punkter. Der er skaffet de reservedele som vi har ønsket for at lave lidt mindre larm, og Ferrari bremseklodserne er bestilt. Nu mangler vi kun at få dæk hjem i garagen. I 2019 er valget faldet på D-Mack. Et dæk som vi sætter stor lid til nok skal holde bilen godt på vejen.

Første test bliver i Roskilde i slutningen af marts måned, hvorefter turen går til Kongensbro for både test og Rallysprint.

Vi ses derude.


Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page