top of page
  • Driver

Super test i Roskilde


Så kom vi endelig i gang. I smukt vejr over Roskilde og omegn, var mange teams mødt ind for at få testet rallybilerne efter vinterpausen.

Der var mulighed for at køre 2 prøver. "Roskilde Ring" på dyrskuepladsen og en gennemgående ved Aastrup (Tølløse). Der skal lyde en stor tak til ASK Hedeland og alle officials, for et flot gennemført arrangement.

Det blev en vellykket test, hvor vi dagen igennem fik justeret undervogn og blev en del klogere på opsætningen med hensyn til dæktryk for at få den rette temperatur i dækkene. Vi fik


øvet samarbejdet i bilen, og henover dagen kunne vi begge mærke fremskridt her. Der var lidt problemer for Chaufføren at høre noterne, hvilket ikke skyldes dennes nedsatte hørelse, men en fejlindstilling af co-drivers mikrofon.

Vi føler bilen er klar, så nu er det bare os der skal arbejde på tempo og samarbejde med noterne, hvilket sker ved årets næste test og årets første Rallysprint i Kongensbro den 13. april. Herefter gælder det 1. afdeling af DM den 27. april i Satrup, Nordtyskland, hvor vi debuterer i DM og Mini Rally Syd serien.

Tak til vores Sponsor HOUSE OF DENMARK A/S og stort tak til vores servicefolk der igen ydede en stor indsats.


Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page