top of page
  • Driver

Anderledes DM2


Hvor første afdeling af DM omkring Satrup, Tyskland havde masser af sving og toppe på alle prøverne, så ser anden afdeling noget anderledes ud. Relativ fladt med meget få 2 og 3'er sving. Det betyder meget ligeud kørsel, så 4 og 5 gear vil nok blive brugt flittigt.

Men vi er klar og bilen har været gennemgået og alle vitale dele tjekket. Alt ser ok ud. Der var enkelte forbedringer i kabinen som vi gerne ville have, og der mangler vi kun montering af en ny gear skifte indikator. Ved DM1 mistede vi noget tid på skift op og ned på forkerte tidspunkter, da chaufføren havde svært ved at se omdrejningstæller og det lille lys der er standard på sådan en C2. Om vi når at få monteret den nyligt hjemkomne komponent vil tiden vise.

Vi vil fortsat køre ud fra at køre stabilt og gennemfører, men denne gang også med noget mere tryk på speederen efterhånden som det hele fungere optimalt både på bilen og i kabinen.

Se alt om DM klik her


Foto: (c) RallyFoto.Dk


Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page