top of page
  • Driver

Operation Gearkasse


Så har Geardoktoren talt. Selv om det ikke var til at se ved første øjekast, så handlede det mere om koblingen end gearkassen. Ved nærmere eftersyn var koblingen helt kaput. Så der skal en helt ny kobling på. Efter at have skilt gearkassen ad, nu den var afmonteret, så har geardoktoren kun konstateret mindre slitage på gearhjul, som vi godt kan leve med resten af sæsonen.

Koblingen skal nu bestilles hjem, og så må vi køre resten af sæsonen med nuværende gearing, idet en opgradering af gearkassen er udskudt til vinterpausen. Der tager vi så stilling hvad der er det rigtige, så vi kan få bedre udnyttelse af de kræfter optimalt der er til rådighed i motoren. Der skal nok ses på en anden gearing, så der kommer mere moment i 3. og 4. gear, og så ikke mindst et nyt differentiale. På de lige stræk kan vi nå at drikke kaffe inden der skiftes fra 3. til 4. gear.

Det er godt at have vinterprojekter.

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page