top of page
  • Michael Gøttrup

Breaking News

2023 sæsonen står for døren og vi har lidt spændende nyheder.

Ny bil ..........

Efter et par sæsoner i C2'en, hvor det på stabilitet blev til Bronze i 2021 og sølv i 2022 i klasse National 3, så gik tankerne på hvad så. Skulle vi bygge den om til en Grp. E til klasse National 1 eller skulle vi finde økonomi til udskiftning og en mere potent bil. Gert Marboe's DS3'er var til salg, og da det samlet set var den rigtige løsning for os, faldt valget på den. Det er jo ikke kun at købe en bil, den skal jo også holdes kørende. Bilen er nu afhentet og vi skal nu i gang med at få justeret lidt på arbejdspladsen i bilen, samt få den klædt i en ny spændende dekoration. Det afslører vi senere, men der skal lyde en stor tak til Jakob fra BSM reklame for oplæg og endeligt design....og ny co-driver.

Det er også med glæde, at få Steen K. Larsen i højre sædet i 2023. Steen træder til som fast co-driver ved alle DM / DSR afdelinger og hvad vi ellers vælger at deltage i. Steen trådte til i Stoholm og samarbejdet fungerede fra første meter. Oprindeligt skulle Steen have sædet i Petersen Motorsports Subaru, men da Tom har travlt med hans forretning og andre motorsports aktiviteter, fandt vi med stor hjælp og forståelse fra Tom en løsning hvor Steen kunne træde til i teamet som ny co-driver.


"Det bliver godt med Steen's erfaring og jeg glæder mig meget til samarbejdet. Nu ser vi frem til de første test i Struer og Roskilde i slutningen af Marts måned. Det gælder om at få bilen ind under huden, og specielt det med bremsepunkter bliver en opgave hvor fokus bliver rettet. Der skal jo trykkes lidt mere på i DS3'en. Det bliver spændende og udfordrende" udtaler Michael Gøttrup, Teamejer.


Det bliver også i en noget mere udfordrende klasse med stærke erfarne konkurrenter, hvor DS3'en jo allerede har vist sig konkurrence dygtig igennem flere år med Gert ved rattet. Men vi tager kampen op. 2023 bliver et læreår, men lad os se hvor langt det rækker.


Der skal lyde en stort tak til sponsorer, familie, Steen og Jette samt Tom Petersen for at gøre det hele muligt.


Sponsorer

Vi ser frem til at præsenterer vores sponsorer i den kommende tid. Så følg med på hjemmesiden, Facebook, Instagram og Youtube.

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page