top of page
  • Driver

DM6 blev en udfording

Med udgangspunkt i Haderslev blev der budt på nogle meget udfordrende og spændende prøver. Efter flere dages kraftig regnvejr blev prøve 3 og 7 der bestod mest af en strækning på grus aflyst. Til gengæld var de 3 andre prøver der skulle gennemkøres 2 gange hver, våde og flere steder smattede af efterårets nedfaldsblade og den jord der blev kørt ud specielt i svingene og de forankørende. Det stillede store krav, dels til valg af dæk, og dels til chaufføren om hele tiden at holde bilen på det mest sorte asfalt.


Det går ud på at have det sjovt for os, og det må det siges at det blev. Vi holdt os i skinnet, men det gjoprde ikke for alle. Som sidst startende, mødte vi synes af mange afkørsler af foran-kørende teams, hvilke nogle gange betyd, at vi måtte sænke farten, da de afkørte biler i et par tilfælde delvist spærrede vejen. Men vi kom sikkert i mål.


I de foregående løb havde vi problemer med at motoren gik i safemode. Men efter vi fandt frem til en utæt brændstofpumpe, der blev udskiftet, samt 4 nye tændrør, så kørte den som den skulle. Der var mere power, og ingen safemode.


Vi har deltaget i 5 DM afdelinger og gennemført dem alle. Der er kørt med sikkerhedsmargin, så resultaterne er blevet derefter, men der er masser af erfaring at tage med til 2020.


Der skal lyde en kæmpe tak til vores hovedsponsor HOUSE OF DENMARK A/S for støtten i 2019. Vi håber det kan fortsætte i 2020. Endvidere, så kan vi ikke takke nok for de altid nærværende servicefolk, Poul Erik, Kenneth og Monica som teamchef, der har serviceret bilen hele vejen igennem.


Nu mangler vi kun Yokohama Mesterskabs finalen den 19. oktober 2019, før bilen køres i vinterhi, og klargøring til 2020 sæsonen.

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page