top of page
  • Driver

En sæson ned ad bakke

Opdateret: 3. nov. 2020

Det blev en kort sæson pga. Regeringens Corona'en restriktioner


Selv om det blev en meget kort sæson, så vi frem til endelig at få prøvet den renoverede gearkasse, som vinteren over havde fået monteret Spær og anden gearing. Forhåbningerne var positive, men det blev alt andet en positiv oplevelse.



DM1 som var Cimbern måtte vi udgå med motorproblemer på prøve 3. Motoren gik ikke som den skulle, og der var ikke andre muligheder end slutte før tid. DM på Falster måtte vi springe over, så DM i Tarm der skulle vi rigtig give den gas. Men, men, Der var igen motorproblemer, selvom vi havde udskiftet diverse elektriske dele. Vi fuldførte, men når man skal holde stille 4 gange på hver prøve, så går det sjove af det hele. Nu skulle fejlen findes inden DM4 til Djurs Rally, der udgjorde finalen. Efter udskiftning af en føler der meldte fejl, så måtte vi da få det sjovt uden at skulle holde stille på hver prøve. Nej, det gik ikke sådan og vi måtte strække våben i den første servicepause. Der var ingen ide i at fortsætte, når problemet ikke var løst, selv om vi troede og håbede på det. En test ved Hill Climb i Lind ugen før DM 4, på en kort prøve, var der positive tegn. Men, det blev øv, øv. En sæson der går helt i glemmebogen, med ærgelser hver gang vi startede.


Nu er bilen sendt til Bil doctoren, som gennemgår det hele. Nu afventer vi diagnosen, og håber ikke næste sted er ophuggeren, men en bil i total topform..




Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page