top of page
  • Driver

Et flyvende rally på Flyvesstation Aalborg

25.06.2023


Dagen derpå viser et lille kig på rallybilen, at den blev budt på nogle hårde prøvelser. Opkørte, hullede og til tiden snoede grusveje der normalt lægge bund til kampvogne, og til asfalt parallelt med Aalborg lufthavns landingsbane der gik lige ud til topfart, var nogle af ingredienserne ved Skoda Ejby Rally DSR 3. afdeling i går.



Arrangørerne skal have ros for at have skruet nogle forskellige og udfordrende prøver sammen. Et intenst rally, som gav mere erfaring i bagagen til teamet. "Asfalt ok, men grusstrækningerne er jeg ikke dus nok med endnu. Med god power på hjulene, så er den rette balance fundet, men det kommer vel." siger Michael Gøttrup


Steen Kjær Larsen i højresædet er rigtig god til at pushe første køren løbende, så gennem dagen gik læringskurven endnu et step op. Til forskel fra flere konkurrenter, så kom vi flot igennem hele løbet, og slutter på en 2. plads i klassen. Et resultat vi er yderst tilfredse med. Som et efterhånden gammelt ordsprog siger "You have to finish, to finish first".


Der skal lyde en kæmpe tak til Emil, Emil og Poul Erik Poul-Erik Hansen fordi I er "klasse" til at få bilen gennemgået og serviceret i pauserne. Det har været guld værd for os.


Vi ønsker alle en super sommer, og vi ses til nye udfordringer i 4. afdeling af DSR den 11. og 12. august.


Tak til VP Racingfuel dkGourmet OutletNature Coaching Institute ApSBSM Reklame - grafisk produktionRallyinfo.dkShell Ejby aps / Autoværksted v/ Gert Marboe @kannt kommunikation

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page