top of page
  • Driver

Fart og tempo


Der var en gang et magasin der hed Fart og Tempo. Lørdag den 19.10.2019 deltog vi i finalen i Yokohama Mesterskabet og her skulle vi se om det var muligt at få fart og tempo på sølvpilen.


Det var igen uden den sædvanlige co-driver Anders, da han havde andre planer. Hans stand in fik sig noget af en oplevelse. Uden nogen erfaring fra motorsport forsøgte han efter bedste evne at klare opgaven. Det med at en V2 hedder Venstre 2 når den læses op, og 140 inforstået er 140 meter, det udfordrede ham. Når der så også er hurtige kombinationer med V2 40 H2 i V2, så taber man pusten. At man også skal tælle omgange korrekt gjorde det vist heller ikke nemmere. Når så 4 heat blev aflyst for vores vedkommende, og tiden der blev kalkuleret som kørt tid i 3. heat - 3 sekunder , hvor vi havde kørt en omgang for meget, så er løbet ligesom kørt for alvor.

Men til trods herfor, så kom vi helskinet igennem og havde en sjov dag, og farten synes co-driver ikke der var noget galt med.


Nu ser teamet frem mod 2020, og så må vi se hvad den byder på. Uanset hvad, så er der mindre forbedringer og ændringer der kan optimeres på, så ydelsen stiger med et par HK, hen over vinterpausen.


Vi ses forhåbentlig i 2020.

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page