top of page
  • Driver

Forbedringer og nyt design

Gearkassen er opgraderet og vi har lavet nyt grafisk design


De første måneder af året har vi brugt på at få opgraderet gearkassen. Den er blevet nedgearet og der er kommet helt nyt spær på. Det forventer vi os meget af, da der nu er meget kortere vandring mellem gearerne, men som også har kostet på topfarten. Men skidt med det, da vi har ønsket at få mere træk fra bunden og mere power ud af svingene.


De første funktionstest viser lovende takter, men det er først når vi kan afprøve det, i en test inden første tællende løb. Hvis ikke må vi jo se, at lære den at kende "stille" og roligt, prøve for prøve.


Ud over det der ikke kan ses umiddelbart (gearkassen), så er bilen blevet opgraderet med et nyt design. Den er ikke længere kun sølvfarvet, men delvist dækket af tre farver på kryds og tværs. Vi synes selv resultatet er tilfredsstillende og spændende. Vi glæder os til at vise det


frem.


Sæsonen er jo sat lidt på standby på grund af Covid 19, så hvornår vi kan komme ud og vise den frem og ikke mindst teste i den, der venter vi på regeringens GO.


Det er lige som hestene i stalden der står og kradser med hovene i gulvet. Vi vil gerne alle ud på græs, men respekterer den aktuelle situation vedrørende midlertidig lukning af landet.


Vi håber at se dig derude.


LS motorsport

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page