top of page
  • Driver

Hidsigt Rally forude

3. afdeling af DSR køres i forbindelse med DM ugen i Aalborg


I forbindelse med DM ugen afholdes 3. afdeling af DSR/DM den 24.06.2023. Det er et kort rally der krydres med et DM i Rally Sprint som en del af løbet.

Efter 2 lange Rally i hhv. Tyskland og i Vestsjælland var der dels en nødvendig rengøring indvendig og udvendig af bilen efter grusset på Vestsjælland. Er stor fransk vask samt tjek af alle vitale dele i det omfang det er muligt, herunder skift af olier betyder, at nu er bilen klar til afgang i god tid.


Foto: LS motorsport


Derudover er der den mentale træning og drøftelse om tilpasning af noter for at forbedre flowet når vi endelig har brug for, at få "Pedal to the metal". Så må vi se hvor det bære hen, og om vi nærmer os de hurtige konkurrenter i klassen.

Samspillet i kabinen fungerer optimalt, men der hvor vi kan forbedre os er, at få holdt på og tage sving bedre end hidtil. Dertil er gennemkig af on-board videoer en vigtig del af temaets forberedelser. Med de relativt korte prøver kilometer i Aalborg, så skal der fart på fra starten af hele vejen rundt på prøven. Vi ser frem til et godt løb. We will Rock.

Foto: Allan POST (DSR 2, Rally Vestsjælland)


LS motorsport


Tak til sponsorer: Gourmet Outlet, Bredballe, Kant Kommunikation, Nature Coaching Institute ApS, BSM Reklame, Rallyinfo.dk, VP Racing Fuel, Shell Ejby v/ Gert Maarboe, og alle andre der støtter os på forskellig vis.

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page