top of page
  • Driver

Intenst DSR afdeling forude

Onsdag 24.05.2023

På lørdag og søndag går det løs med Dansk Super Rally, 2. afdeling ved Rally Vestsjælland med Kalundborg og Sorø som omdrejningspunkter.


Det bliver 2 dage med mange prøvekilometer, men også transport etapper. Ca. 150 km prøver og 300 km transport. Det bliver som sagt nogle intense dage, hvor lørdag for- og eftermiddag bruges på notekørsel og teknisk kontrol, efterfulgt at afvikling af 6 prøver lørdag aften. Nat-packferme rammes omkring midnat lørdag i Sorø, og så tidlig op igen for at køre de sidste 10 prøver søndag omkring Sorø.


Efter en god søndag i Ringe til Motorsportsshoppen Rally Sprint, så ser vi positivt på hvordan vi kommer godt igennem løbet i Kalundborg/Sorø. "Selv om jeg ikke helt fandt rytmen på de snævre passager i Ringe, så har jeg mere føling med bilen for hver meter vi kører. Finder jeg rytmen og rammer rigtigt i de hurtige sving, så vil tiderne bevæge sig i den rigtige retning i forhold til konkurrenterne i klassen." udtaler Michael Gøttrup.

Foto: Allan POST


Tak til Sponsorer og støtter: Gourmet Outlet, Nature Coaching Institute ApS, Kannt Kommunikation, VP Racing Fuel, Shell Ejby, Rallyinfo.dk, BSM Reklame og ikke mindst baglandet Lilli og Jette.

Seneste blogindlæg

Se alle

Kommentare


bottom of page