top of page
  • Driver

Genstart efter sommerferien

Opgradering af gearkassen

Nu lysner det med at komme i gang med at teste og endelig, at køre rigtig race igen. Vi har kørt enkelte korte funktionstest i den seneste måneds tid. Heldigvis for det, for her måtte vi konstaterer, at gearkassen måtte under behandling endnu en gang, efter vi har opgraderet med et nyt kron og spidshjul, samt monteret spær i løbet af foråret. Det fungerede ikke tilfredsstillende, Hele den gamle indmad måtte skiftes, da der var for meget slid på enkelte dele. Det betyd, at vi besluttede, at skifte hele indmaden, undtaget det nye kron spidshjul og spæret. Derudover viste det sig, at slavecylinder til koblingen var utæt. og da vi troede vi havde fået den tæt, var den blevet træg med tilkobling igen. Det er nu blevet fikset, og vi ser frem til næste test i august med håbet om, at alt nu er funktionsdygtigt, og virker som det skal og må forventes.

De kommende måneder, indtil vi stiller tiol start i Cimbern Rally ved Satrup lige syd for grænsen, går med at gennemgå bilen teknisk endnu en gang. Da der kun er planlagt 4 Rally afdelinger i den resterende del af 2020 på grund af Corona krisen, så skal det bare spille fra første meter.

Nyhed - Ny Co-driver

Ud over ovenstående, så kommer der også en ny erfaren i højre sædet. Det bliver Lars Caspersen, der sammen med hans søn har kørt i en tilsvarende Citroen C2 VTS. Det glæder mig utroligt meget, at Lars har meldt sig ind i teamet. Velkommen til Lars, vi glæder os alle i teamet til at have dig om bord.

Bliv sponsor:

Amatør teams som vores kan altid bruge hjælp i form af nogle "dollars" for at få det hele til at køre. Derfor har vi fået trykt en lille flot folder, hvor vi fortæller lidt om hvem vi er. Folderen vil vi udlevere til potentielle sponsorer. Få dit navn, firmanavn og/eller logo på bilen, fra blot kr. 1.000 for resten af sæsonen. Kontakt Michael Gøttrup på 25 68 66 66 eller rally@lsmotorsport.dk hvad du får for dit sponsorat.


Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page