top of page
  • Mikael Kastbjerg

LSMotorsport bestod rallytesten til UG


Efter en laaaang vinterpause kunne LSMotorsport endelig tage hul på sæsonnen 2022 til Dahl Bilers rallytest i Struer, hvor SOMS havde fundet en superfin ”rigtig” gennemgående rallyprøve, forårsvejret var perfekt med høj solskin og humøret var højt så det kunne kun blive en fantastisk dag og det blev det! :-)

Vi har kun lavet småjusteringer på bilen I løbet af vinteren og så har vi opgraderet på dækfronten (Tak til Gert Marboe for support omkring valg af dæk og fælge) men bilen kørte som den skal og vores samarbejde i bilen var noget nær perfekt, vi kørte igennem prøven 6 gange og vi fik mere og mere fart og flow i vores kørsel og tiderne blev bedre og bedre så det lover godt for den kommende DM sæson, vi er i hvertfald fulde af optimisme og forventningerne er store, så det lover godt.

Det er også fantastisk, at vi I 2022 kan ”trække” på Pallesen Motorsport og Dagsvad Auto Racing med hjælp og support på servicepladserne. I den kommende sæson vil vi have opstilling ved siden af hinanden, stor TAK for det.

Også en stor tak til vores sponsorer Gourmet Outlet og Nature Coaching Institute ApS.

Vi ses til DM1 - Rally Slagelse den 9. april 2022


Foto: Adwerk

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page