top of page
  • Mikael Kastbjerg

LSmotorsport nåede målet🏁

Efter 11 spændende og udfordrende prøver fik LSmotorsport endelig gennemført et DM rally, og det blev næsten fejret som en sejr, Michael Gøttrup havde lovet champagne, hvis vi gennemførte, og den smagte sgu godt.Bilen kørte perfekt fra start til mål, alle de mekaniske problemer vi havde er væk, takket være Gert Marboe, Oliver Saust, Poul-Erik Hansen, Jakob og Rene Pallesen, resten af tirsdagsskruerne og ikke mindst vores nye servicemand Thomas Jørgensen.


Vores overordnede mål før DM 4 var, at vi var enige om, at vi skulle gennemføre uanset hvad, og vi ville bruge løbet til, at få testet samarbejdet i bilen og få noget flow i vores kørsel, så var det lidt lige meget med tiden, og det lykkedes nogenlunde, men er helt sikker på, at når rusten bliver banket af især co-driveren og vi får flyttet nogle bremsepunkter kan vi hente en del tid, nu er det ihvertfald ikke bilens skyld.


Vi kører primært for, at have det sjovt og hygge os og det må man sige, at vi gjorde til Sydjysk Rally, det er bare fantastisk, at være en del af det skønne sammenhold der er imellem de forskellige teams og vi er taknemmelige for den hjælp og feedback vi får, især tak til AH Motorsport og ALF Motorsport, I gør det sgu værd, at køre rally.


Sydjysk rally var også det første, hvor vi havde vores nye servicemand Thomas Jørgensen med og det var en fornøjelse, at få hjælp til alt det praktiske på en løbsdag og Thomas klarede opgaven perfekt og vi ser frem til et godt fremtidigt samarbejde.


Nu ser vi frem til, at få kørt nogle flere test- og prøvekilometer følg med på www. lsmotorsport.dk og på Facebook LSmotorsport.


Tak til alle for en dejlig raceweekend, vi sesTak til k-j-foto og Niels Frederiksen for fotos.

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page