top of page
  • Driver

Overraskede tre´er i DM National 2

Til stor og glædelig overraskelse for Michael Gøttrup og Steen K. Larsen, blev det til en samlet 3. plads i National 2 Danmarks Mesterskabet.

"Inden starten på Rally Stoholm, kunne det blive alt mellem en 2. og 4. plads. Men der skulle nok lidt held til for os før det skulle lykkes at komme på podiet. Men efter 13 udfordrende prøver blev resultatet til stor overraskelse for os selv, til det nederste trin på podiet."

"Overraskende fordi, prøve 2 og 4 var lige til brokkassen. Der tabte vi rigtig meget tid, Det til trods for at vi selv synes der var god fart på byprøven. Så noget forsøg på at presse konkurrenterne var væk, selv om vi synes farten er øget gennem sæsonen. " Udtaler Michael Gøttrup

Lørdag morgen, valgte vi igen at starte ud med bløde dæk hele vejen rundt, hvilket passede Michael fint på såvel asfalten som de indlagte grusstykker. Men der er fortsat noget fart der skal findes. Så allerede nu er der lagt planer for træning op til den næste sæson, hvor både asfalt som grus kørsel indgår i oplæg til sæsonen. Da vi kun havde kørt 57 km test i bilen inden første DM afdeling i Sulingen, og Rally Stoholm kun er det 5. løb med bilen, så er vi godt tilfredse med egen indsats og fremgang.

Overraskelse skytldes, at da vi holdt i Pack-Ferme inden SS13 der var Power stage, lå det ikke i kortene vi skulle enden som samlet 3. i DM regi i National 2. Som resultaterne var tikket ind, så var vi klar over at det kun blev til en samlet 4. plads. Jan Jacobsen lå solidt på anden pladsen i løbet i klassen inden SS12, hvorfor vi var indhentet på point på grund af de dobbelte point i Rally Stoholm. Hvad vi dog ikke vidste var, at Jan havde haft defekt på SS12 og tabt mere end et minut, og med Ulrik udgået med defekt tidligere i løbet betyd det, at hvis vi bare gennemførte, ville vi ende på en samlet 3. plads, 3 point bedre end Jan Jacobsen, og dermed 3. pladsen i DM regi. Vi vidste det bare ikke inden vi kørte Power Stagen.

En plads på podiet over hele sæsonen er mere end vi kunne drømme om, men det er en realitet. Stabilitet fornægter sig ikke. Vi har ikke haft en betydende defekt gennem sæsonen i et tællende løb.

Der skal lyde en kæmpe tak til alle der har støttet os. Sponsorer, samarbejdspartnere, vores servicefolk Emil & Emil, kollegaer og venner samt familie.