top of page
  • Driver

Rally Roskilde med Trainee Co-driver

Da Anders, som er den faste co-driver selv skulle køre og forsvare hans føring i JFM samme dag som Rally Roskilde blev afviklet, så var der en ny i højre sædet. Julie S. Matthiesen der lige havde erhvervet sin C1 licens fik fornøjelsen af, at prøve kræfter i et rigtigt Rally. Det blev en dag hun sent glemmer. Et er teori, et andet praktik. Der er meget at holde styr på og få noterne i det rigtige tempo skal indøves. Det sker bedst i praktik, og da jeg gerne vil hjælpe nye på vej, så var muligheden for Julie her ved at indtage højresædet i Roskilde.


Som Julie udtalte efter løbet, "så blev det bedre med dagen, men hold op der er et stykke vej endnu før det sidder under huden." Julie har lysten og gåpå modet, så hun skal nok komme sikkert videre og prøve kræfter i biler der også kører noget hurtigere end sølvpilen.


Vigtigst af alt, så gennemførte vi løbet, og vi havde det sjovt i bilen.


Rally Roskilde bød på nogle rigtig udfordrende prøver, og ikke mindst rundbanen i Skee. Her var mange toppe med hop, sving, skov og vildfarne fasaner der ikke nåede helt over vejen uden at blive ramt.


Der skal lyde en stor ros til ASK Hedeland, officials, sponsorer, tilskuere og deltagere, for et helt igennem godt løb.


Tak til vores sponsor, som her virkelig blev eksponeret på servicepladsen, og tak til servicemandskabet ved Poul Erik og Monica, der holdt os kørende. Nu er næste udfordring sidste afdeling af DM der har udgangspunkt i Haderslev og mål i Vojens den 12. september 2019 med start fra kl. 12.00.
Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page