top of page
  • Mikael Kastbjerg

Så fik LS motorsport afsluttet rallysæsonen 2021Yokohama Finalen 2021 som Vejen og Omegns Motorklub - VOM havde arrangeret til UG blev det sidste løb LS motorsport kørte i 2021 og det blev en fantastisk sjov dag, det var en super udfordrende prøve (især gruset var sgu en udfordring når man kommer som bil nr. 55) men vi gennemførte UDEN afkørsler og buler.


Vi er ikke de hurtigste, (mangler ca. 50 hk ) langt fra, men vi har det fandme sjovt og vi er ved, at finde en godt samarbejde i bilen, så det tegner godt for sæsonen 2022.

Nu skal det næste stykke tid gå med, at få langt en strategi for næste år, få opgraderet og serviceret bilen så den er helt klar til foråret.


Og så skal der lyde en KÆMPE TAK til: Dagsvad Auto Racing, Tirsdagsskruerne, Søren Søgaard, Jane Rytter, Henrik Kristensen, Jacob Pallesen og Rene Pallesen for Jeres hjælp, support og IKKE mindst hyggeligt selskab igennem hele sæsonen, I er alle fantastiske og dejligt, at være en del af.Og stor tak til vores sponsorer: Gourmet Outlet, Nature Coaching Institute ApS og Rallyinfo.dk.Vi glæder os til mange dejlige timer sammen i 2022.Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page