top of page
  • Driver

Succesfuld test for LS motorsport

”Lovende takter for nyt rally makkerskab"

Steen K. Larsen er ny i højresædet i 2023, og det bliver et læreår for Steen og Michael. Tidlig lørdag morgen den 25.03 gik turen til Struer, hvor den nye bil og makkerskabet skulle stå sin prøve. I Sturer havde SOMS disket op med den samme gode gennemgående rally prøve, der også blev brugt i 2022. "Endelig kunne pedalen trykkes i bund, og nye rytmer skulle indarbejdes. Det er en helt anden måde DS3en skal køres på end teamets Citroen C2 VTS" udtaler Michael Gøttrup, Team ejer.


Foto: Lars Mikkelsen

"Nedbremsninger, svingfart og gearskifte skal læres. At køre en turbo dreven bil, samt gearskiftet med en Dogbox kræver lige lidt tid før det sidder som det skal." Udtaler Michael

Vi nåede hele 10 gange at gennemkøre prøven. En prøve der bestod af mange sving, en bro og nogle fine 2'er sving, der gav den rette udfordring. Det hele begyndte at spille bedre og bedre gennem dagen, og det var de store smil, der var fremme, da vi endelig kunne pakke sammen og begav os den lange vej imod Roskilde, hvor søndagen også skulle bruges til at teste bilen og mandskab endnu mere.


Efter en lang tur fra Struer til Roskilde, landede vi hos Gert Marboe, hvor vi var heldige at få logi for natten. Søndag morgen gik turen videre til Roskilde dyrskueplads, hvor weekendens anden test og træning fandt sted. Der kunne vælges mellem at køre på dyrskuepladsen eller en prøve i nærheden af Egholm i Horsherred. Noterne blev nedfældet til begge prøver. Vi valgte dog kun at køre på dyrskuepladsen. Da bremserne blev kørt for varme om formiddagen, besluttede vi efter en god udluftning af bremserne, at bruge tiden på Dyrskueplads prøven. Det blev til nogle gode testrunder inden første afdeling af DSR ved Sulingen Rallye syd for Bremen i Tyskland. Men der er fortsat noget at lære for 1. køreren, så vi lægger roligt ud på sæsonen.


Foto: Allan POST


Tak til Sponsorer - Gourmet Outlet, Nature Coaching Institute ApS, Kant Kommunikation, VP Racing Fuel, Rallyinfo og tak til Shell Ejby og Gert Marboe for support og BSM Reklame for design af bil-deko ved Jakob Hansen.


PS: En stor tak til SOMS og ASK Hedeland for gode prøver og arrangementer, og stor tak skal også lyde til alle officials i Struer og Roskilde. Uden jer, så har vi ingen Rally.



Seneste blogindlæg

Se alle

Commentaires


bottom of page