top of page
  • Driver

Fårvang stå for døren


Det traditionsrige Rallyshow Fårvang 2018 køres på fredag den 10. august 2018. Efter Gammelrand ser vi frem til, at give den mere gas. On-board videoer er set igennem igen og igen for at finde de punkter som chaufføren skal forbedre for at finde sekunder. Der er kun en vej. Tryk med højrefoden længere tid, og stol på bremserne.

Rallyshowet er vores 5 start i bilen, og da der ikke er mulighed for nogen form for træning i bilen mellen løbene, så er det bare learning by race, hvilket ikke er optimalt. Jeg er sikker på bilen kan meget mere end er set indtil nu, men vi trøster os med, at vi på skrueaftenerne kun skal tjekke bremser, vand og olie, samt forsøge at finde eventuelle svagheder i de bærende og trækkende elementer.

Kig forbi i serviceområdet og følg med på siden her. Mandag offentliggør vi en konkurrence hvor du vil kunne vinde lækre produkter fra vores hovedsponsor HOUSE OF DENMARK A/S.

besøg webshoppen www.hodkshop.com #hodkcom

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page