top of page
  • Driver

For sjov....og træning


Den 22. juni drager teamet til Sdr. Vium for at deltage i Ringkøbing Landbobank Rallysprint. Med et maks på 30 deltagere. Et meget blandet felt lige fra vores egen C2 VTS med standard motor og gearing til Ib Kraghs Skoda R5.


Foto: RallyFotoDk

Vores deltagelse er både for at få en sjov dag med fart og spænding, men også for at prøve nye grænser af i noget der ligner træning. I dages anledning er Monica Truelsen kommet i højre sædet, idet Anders der er normal andekører, er optaget af kursus den dag. Monica er en lokal Co-driver, der også var i højresædet ved sprinter i Ringe, og som forhåbentlig kan guide chaufføren godt rundt. Selv om hun kun har prøvet højresædet få gange, så er hun skrap med noterne, og har øvet sig i løbet af foråret.

Første bil starter kl. 12.00, og rygterne siger der kommer mange tilskuere. Det glæder vi os til.


Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page